Od ideje do realizacije

Imate ideju….. otišli ste na našu stranicu ili ste čuli za nas…. Kontektirajte nas, nazovite, pošaljite e-mail! Vidjeli ste da radimo namještaj po mjeri i namještaj po željama… zaželite… i bit će ispunjeno!

Npr. od vas dobijemo upit za kuhinju…i što slijedi..?! Naravno, znamo što slijedi… slijedi Vaše pitanje: “Kolika je cijena jednog metra kuhinje?” Ovo pitanje koliko je logično toliko je i neozbiljno, kao i svi odgovori na njega. Slično bi recimo u nekom auto-salonu zvučalo pitanje “Kolika je cijena jednog kilograma auta?”.

Ako zaista želite kvalitetan komad namještaja koji će u svim parametrima odgovarati Vama, Vašim željama i Vašim potrebama budite spremni na barem jedan sat odgovaranja na pitanje “Kolika je cijena izrade?”. Da bismo zajedno napravili početni prijedlog organizacije Vaše kuhinje, te izračunali cijene za sve varijante i materijale, potrebne su nam mjere prostora.

skica1U što skorijem roku dolazimo detaljno izmjeriti prostor, a onda uključujući Vaše ideje, naše sugestije i prijedloge ali i slobodu koju nam daje Vaš prostor i trenutne instalacije dolazimo do prvog okvirnog prijedloga Vaše kuhinje. Prvi prijedlog će na kraju izgledati kao da je dijete uzelo papir i zaigralo se. Još puno puta ćemo šarati po prvoj skici, mijenjati kombinacije, dimenzije i raspored kako bi došli do rješenja koje će čak i nalikovati konačnom proizvodu.

 

 

 

 

skica2Druga skica koja još uvijek pokazuje umijeće i znanje crtanja rukom bit će nešto urednija… čak će se prepoznati da je riječ o kuhinji… sada će nam biti potrebne i detaljne dimenzije elemenata, raspored polica, sadržaj različitih košara unutar elementa, te ćete dobit na uvid zaista ogromnu paletu boja, uzoraka i materijala kako bi odabrali najbolje za Vašu kuhinju.

 

 

 

 

 

 

 

skica3Treća skica će sadržavati konačan oblik Vaše kuhinje sa svim segmentima koji su bitni za njen konačan izgled te koji se daju mijenjati ovisno o kvaliteti i materijalu koje želite, te ćete na taj način i u velikoj mjeri regulirati cijenu kuhinje. Želim vam dati opet primjer auta, razlika između osnovnog modela i modela sa full opremom je i u nekoliko tisuća eura. Identična stvar je i sa kuhinjom… vrsta obruba, materijal i boja vratnice, boja korpusa, vrsta i kvaliteta okova, način otvaranja, vrsta ladica, sadržaj elemenata… i još mnogo toga ima utjecaj na konačnu cijenu kuhinje, odnosno bilo kojeg drugog namještaja po mjeri. I nemojte se poplašiti… zajedničkim snagama doći ćemo do najboljeg rješenja. I opet, isti model auta, ali tri različite cijene. Tako će biti i s Vašom kuhinjom. Dobit ćete tri različite klase kuhinje, naravno, čak i za onu najjeftiniju opciju možemo jamčiti da je dovoljno kvalitetna da konkurira i puno skupljim npr. talijanskim modelima.

skica4Kada smo napokon došli do izgleda i sastava vaše kuhinje, sve to prenijeti ćemo i u računalo pa ćete dobiti potpuni uvid kako će se Vaša nova kuhinja uklopiti u prostor te koliko mjesta će Vam zauzeti. Ali ako ste se i konačno odlučili za početak realizacije,sliku kuhinje možete staviti na zid gdje će biti Vaša nova kuhinja te istu gledati idućih 20-30 dana koliko je potrebno da iz svih tih skica, nacrta i idejnih rješenja nastane jedna prekrasna kuhinja.

 

 

 

Sada napokon imate ono što ste dugo priželjkivali, kuhinju iz snova, samo Vašu. Ono što ste do jučer sanjali sada se nalazi tu pored Vas. I naravno da smo presretni što smo vam to omogućili, a gledajući Vaše zadovoljstvo naše postaje još veće.