O nama

Obrt “Lipa” proizvodnja i popravak namještaja» djeluje od 2002. godine. Danas, iako smo po obimu posla, broju zaposlenih, strojevima i radioničkom prostoru već prava mala industrija, u pristupu kupcima ostali smo i ostat ćemo obrtnička radionica s izrazito razvijenim sluhom za svaku posebnost koju poželi kupac ili koju zahtijeva prostor. Ovisno o Vašim željama možemo napraviti kuhinju koja će izgledati kao da je proizvedena prije 50 godina…ili pak kuhinju koja ce izgledati kao da je 10 godina ispred svog vremena. Uz Vaše želje i naše sugestije uvijek dođemo do pravog rješenja za uređenje Vašeg prostora, pa makar se radilo i o običnom, malom prostoru ispod  Vašeg stubišta kojeg ćemo petvoriti u ostavu sa puno polica… ili pak o puno kompleksnijem projektu za koji su nam potrebni tjedni dogovaranja.

Materijali i okovi koje koristimo u izradi ormara, kuhinja, soba i ostalog namještaja te stručnost u samoj izradi, omogućuju nam da kupcima dajemo garanciju čak do 7 godina. Izrađujemo namještaj od pločastog materijala u svim dekorima koji se trenutno nalaze na tržištu. Pa tako možete dobiti različiti izbor kuhinja, uredskog namještaja, spavaćih soba, ugradbenih ormara ili dječjih soba.

Od parketa pa do stropa popunit ćemo prostor privatne kuće, vile, poslovnog prostora, apartmana ili hotela… Namještaj koji izrađujemo i nudimo našim kupcima odlikuje originalan i moderan dizajn kao i vrhunska kvaliteta materijala izrade.